selamat datang

KEDAI BUKU PERINTIS PUTRA PERDANA

ADAKAH ANDA SALAH SEORANG LELAKI JABLAI

lelaki jablai...(saya senyum sendirian)
lelaki yang jarang dibelai(ketandusan gitu)
datuk shahrizat dipersalahkan kerana gagal mendidek wanita yang terlalu mengejar kerjaya sehingga mengabaikan peranannya ditempat tidur,
suami suami yang kesunyian ini akhirnya memilih wanita seberang sebagai part time lover atau isteri no kedua.

nak tanya sedikit.
bukankah suami2 malaysia jarang membelai atau menhargai pasangannya.atas alasan kerja.mmg betul tanggungjawab terhadap keluarga.tetapi mampukah mereka menyara kehidupan peribadi seorang wanita yang bergelar isteri.hanya isteri sahaja mengorbankan keperluannya semata memenuhi keperluan keluarga.dan selalunya isteri akan berdikari atas alasan tidak mahu mebebankan suami.wanita mana yang tidak mahu cantek.anggun.dan tentu kosnya juga..tinggi...

saya tidak setuju yang kononnya lelaki jablai (lelaki jarang dibelai) begitu terdesak hidupnya sehingga mencari alasan dan menyalahkan wanita tempatan...

Category:

3 comments:

SEKALUNG BICARA said...

salam zeza...mmmm agaknya la kan... perempuan ni selalu jadi mangsa.. kerana nafsu kita selalu menyerah tanpa apa2 alasan utk suami.. tapi suami adakah faham perasaan isteri?..

Dorang ni terlalu ego dan pentingkan diri... kesalahan selalu diletakkan atas bahu isteri bila pnca keretakan rumah tangga. semua isteri kena tanggong tak kiralah samada tanggungjawab pada anak2 dan keluarga... mudahnya yer...lepastu senang2 kawin lain hanya kerana tak puas dibelai oleh isteri ditempat tidur... apalah nasib org perempuan.......

menyegar said...

Emm kalau u all ada belajar urutan cakar harimau sure hubby tak larat dah nak mkn luar tu huhu.

zeza said...

salam menyegar....urutan cakar harimau....
soalnya hati isteri dah dicakar cakar dan dia nak habuan first class.poooorrrrraaaahhhhhh.

give n take la.kalau tak pandai ambik hati bini dan selalu pula buat bini mcm bola...dah tu nak komplen pasal layanan...

kalau u bg A u akan dapat A.....hukum karma

Post a Comment