selamat datang

KEDAI BUKU PERINTIS PUTRA PERDANA

pagi tadi....jumaat.4hb


teringat dulu dulu.saya berkerja di section 2.Dekat dengan uitm.terdengar juga cerita cerita seram terutamanya rumah rumah yang berdekatan.

saya tak nafikan bila saya melalui kawasan tersebut.itu dulu.rupanya....
ada pelajar disitu telah melaluinya.

atas urusan business dan peribadi ,pagi tadi saya berurusan di tempat kenangan lama saya.seksyen 2.saya melalui didepan rumah tersebit.meninjau ninjau dari jauh.memang meremang juga bulu roma saya.

tatapi cerita seram ni dibawah yang saya copi n paste dari blog serius.terima kasih tuan empunya blog.

yang tertanya tanya..
bagaimana penghuni sebelah dan berdekatan boleh tinggal dikawasan ini.
bagaimana tuan punya rumah berhati kering menyewakan rumah hanya kerana ganjaran 50rm
tidakkah tuan penyewa rasa bersalah dengan inseden yang berlaku kepada penyewanya..
......

Category:

4 comments:

Menyegar said...

Cantik rumah tu,Kalau nak beli berapa harganya ek? boleh tolong tanya tuan punya rumah tu berapa dia nak jual?

kedai buku perintis said...

kalau nak beli rumah tu,cubalah beramah mesra dengan penghuninya dulu.....kalau seminggu tak de apa apa..barulah berunding cara dengan ownernya pula.heheheheheh.menyegar.lama tak komen disini..

Menyegar said...

Menyegar dah layu menulis.Sebab tu dah jarang komen :-)

kedai buku perintis said...

dah kaya kot.muncul2 je terus nak beli rumah hantu punya....rumah orang pun masih banyak lag yang kosong...

Post a Comment