selamat datang

KEDAI BUKU PERINTIS PUTRA PERDANA

cacatan hari ini


  • 6
  • 6.45 am bertolak dari rumah.kepetaling jaya.Hanya terlewat 10 min aku terpaksa berbaris sesak sepanjang jalan usj dan subang jaya sehingga Federal High way.
  • 7.40 am sampai tempat anak buat L.P(latihan practical)DUCTH LADY
  • dari petaling ke puchong hanya mengambil masa 20 minit.bertembung dengan staff (ct)laju giler dia bawa...sambil menguap...Dia bermula dari rumah jam 6,30 pagi...lagi brutal budak ni.(dia baru berpindah jauh.....ulu langat..
  • beli nasi lemak.Dah beberapa bulan aku posa nasi lemak.emmm sedap. pedas dan nikmat selera Tuhan bagi.Alhamdulillah.
  • sambil sarapan.layan enternet kejap(buat blog ni)
  • emmm layan sms ....dan cal siapa yang perlu.Supplyer.
  • layan enternet banking....hmmm duit cukup..Alhamdulillah...
  • tunggu staff seorang lagi datang(ina)sebab ct nak ikut ibunya(aku) pergi ke Mehraj.beli buku.
  • tengok payment yang perlu kena buat...wah banyaknya....
  • ..jadual hari ni............................
  • ke cheras.pemborong kedai buku
  • balek kepuchong.then ke shah alam
  • dari shahalam ke petaling jaya dan balek semula kekedai puchong
  • dari puchong ke shah alam....masa tamat aktiviti,jam 11 mlm
  • 11 mlm..........mungkin masanya dengan anak anak dan rakan maya...
jam tidur tak pasti.......

nota:

.tol;; .RM1.60 x4 ulang alek
minyak:: Rm 30.00..rasa rasanyalah
tenaga :: 80%

Category:

2 comments:

menyegar said...

Padatnya jadual u hari ni zeza?

zeza said...

kehidupan......

Post a Comment